Seleccionar página

Vols idees per beure i escalfar-te un dia de fred ?

Aquí van doncs:

INFUSIONS: Hi ha tantes plantes medicinals que ens permeten fer innumerables combinacions tant de sabors com de tractament…però que et sembla si aprofitem i augmentem defenses i ens cuidem dels refredats ?? Pren nota: equinàcea, malvavisco, iema de pi, flor de malva i llantén. Hi pots afegir llimona i mel bona. Aquí si que és quan hem de prendre mel, per aprofitar les seves propietats teapèutiques. mai com un endolcidor diari ja que conté molta sucre.

També et recomano les infusions YOGUI TEA, lliures de teina i amb sabors diferents totes elles.

TES: També és una bona opció i també hi ha moles varietats però ves en compte perquè té teïna i no et recomano fer-ne més de dis diaris.

MISO: Una tassa de miso ens escalfarà i reconfortarà a més a més de regenerar la flora intestinal, de remineralitzar-nos i desintoxicar-nos. 1 culleradeta de postre per cada tassa de 250ml. ES desfà amb aigua calenta amb molt poqueta aigua i quan el tinguis ben diluït cabes d’afegir l’aigua. ideal a qualseol hora del dia: pel matí et donarà l’energia per començar el dia i al vespre et reconfortarà per descansar.

BROU DE VERDURES: El brou depuratiu és una molt bona opció.http://lespigador.net/es/blog/un-brou-fet-a-consciencia/

«CAFÈ DE CEREALS»: Combina la beguda vegetal que més t’agradi amb un «cafè de cereal» a base d’axicòria, cereals i fruis secs. REalment, pel sabor a torradet és una bona alternativa al cafè.

BEGUDA D’ARRÒS I AVELLANA AMB CACAO: Un cacao calentet sense sucrea afegits!! ideal, aquesta combinació és totalment recomenable

CACAO-MILL: El mateix però amb beguda de mill. Et sorprendrà, però sobre tot res ha de tenir cap sucre n endolcidor.

GARROFA AMB CIVADA: També està mooolt bo. La garrofa sempre es un gran alternatiu al cacao.

Ja teniu unes quantes idees calentones!!! Escalfem-nos que fa fred!!